Jedzenie na świeżym powietrzu smakuje lepiej

Obrazek

Ta tarta jest ze świeżych jagód, które tego samego dnia zebraliśmy w pobliskim lesie. Żeby nazbierać wiaderko jagód potrzebnych do przygotowania takiej tarty musieliśmy na godzinę wystawić się na pastwę komarów. Ale jagód starczyło jeszcze na deser ze śmietaną i cukrem.

W ogródku mamy świeżą miętę, świeży rozmaryn…Ale stop. To dopiero za rok.

Jednak tarta z mrożonych jagód też może być niczego sobie…

Poznaj przepis

Nie trzeba też czekać do następnego lata żeby zrobić soczystego cytrynowo – rozmarynowego kurczaka…

Obrazek

Gotowanie w plenerze jest bardzo przyjemne i daje nowe możliwości.

Obrazek

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s